četrtek, 26. avgust 2010

Prijetno presenečenje

Dete gre v šesti razred, kjer rabijo Veliki šolski atlas. Ker je v Felixu v avgustu pol cenejši, sem šla seveda tja. Logistično najboljši Felix je zame pri Koloseju. Ker je blizu doma, zraven je še ostalo, če je treba kaj opraviti in ker običajno ni problemov s parkiranjem. Za dobro opravljeno delo sem se odločila, da grem nekam na kavico. Niti ne vem, zakaj sem zavila skozi McDonalds, običajno se poslužujem drugih izhodov. Opaaa, prenovljen. Menda čisto na novo, odprto nekaj dni. S tistimi filmskimi prizori mi je bil bolj všeč, ampak to sploh ni predmet debate. Tam je zdaj McCafe. Z vitrino s torticami. Zakaj pa ne? Naročila sem čokoladno rezino in kapučino. Iz firbca. Dobila sem tole:


Fotka je z mobija, ampak se vidi s čokolado narisana "rožica" na kapučinu, ličen okrasek na krožničku, kjer domuje zaenkrat še nedotaknjena potem pa z užitkom pomazana čokoladna rezina. Tako polna, da sem morala po kozarec vode, ker je res bomba. McDonalds je zadeva, kamor "po uradni dolžnosti" zavijemo nekajkrat letno, se čisto luštno najemo, mulčki so zadovoljni. Obvezno je na sporedu prvega septembra, ko otroke za uspešen začetek šole peljemo v "otroška nebesa" - kino in McDonalds, ostalo po trenutnem navdihu. Zdaj me bodo videli večkrat. Tale kombinacija je bila namreč odlična. Kava bolj okusna, kot sem je navajena iz običajnih kafičev, tortica prima, vse skupaj pa sem dobila za ceno ene tortice v običajni slaščičarni, postreženo z nasmehom in prijaznim klepetom.

3 komentarji:

  1. Čak se ti mene, McCafe, samo da se skinem z diete! :)

    OdgovoriIzbriši
  2. mmmm, videt je krasno. Upam, da se jim bo do takrat, ko mene zanese tam mimo, še ljubilo risati rožice na penco. To mi je blo vedno všeč!
    Gremo pa lahko vse tri, ko se Mars skine z diete!

    OdgovoriIzbriši