četrtek, 4. marec 2010

Okno v svet

Pokorno javljam, da sem od prejle, po skoraj 'štiridesetdnevnem postu' spet doma za računalnikom. DH je bil prijazen in ga je pripeljal sem in usposobil do te mere, da ne samo deluje sam zase ampak je celo priključen v svet. In zdaj lahko spet bolj pogosto kaj napišem, kam pokukam, plačam kakšno položnico, odigram kakšno igrco...
Zaenkrat je vse skupaj še bolj provizorično, zasedam en kotiček pisalne mize, ki je še za DH komaj dovolj velika, ampak - za nekaj časa bo že. Toliko, da usposobimo mizo za v mojo sobo, počistimo prava okna v svet (ki sta po novem dve, ne le eno, ha), še sedemnajstič pobrišemo po tleh v upanju, da izkoreninimo še nekaj prahu... Počasi bodo stvari padle na svoja mesta, pospravili bomo še nekaj škatel, nekaj jih bo gotovo ostalo za kdo ve kdaj (ne poznam človeka, ki še več mesecev po selitvi ne bi imel kje kakšne "skrite zaloge"), usposobili tako delovni kot ustvarjalni kotiček, potem pa, upam, speljem vsaj del planov, ki jih zaenkrat samo zlagam na kupček. Kup stvari je potrebno narediti, kup stvari bi rada naredila... No, napočil je čas. Upam, da ga bo dovolj za vse.

2 komentarja:

  1. :) no, a sem rekla, da te bomo čakali :)

    Ej, fajn tole, da si spet v civilizaciji. Pa sej, na koncu se vse zrihta in ja, določene škatle ostanejo tudi po nekaj letih :$ jg, tko je :)

    OdgovoriIzbriši