torek, 18. januar 2011

Dobro se imet, spet in spet in spet

Zjutraj ni bilo megle.
Morala sem spraskati vetrobransko steklo, da sem sploh lahko peljala otrokinjo v vrtec.
Ker delovne vneme kljub kavi ni bilo, sem si privoščila še nekaj minut horizontale. Pet s super knjigo, ostalih petnajst sem gledala pod kožo.
DH je prinesel zajtrk iz bližnje pekarne.
Druga kava je povrnila tudi delovno vnemo.
Odlično mi je šlo do kosila.
Z DH sva si privoščila mini kolesarski izlet, all you can eat v kitajski restavraciji, mini nakupovalni potep (zdaj ima tudi DH Flaško ☺) in potem delo na polno do obiskov.
Po klepetu sem peljala Otrokinjo k babi, bo tam na počitnicah, ker jutri oba z DH začenjava ob nespodobnih urah.
Sebe sem peljala v savno in na masažo. Večerni dve uri sta ravno dovolj, masaža me je zdrmala do kosti.
Po celem dnevu trenutno spočita in vesela in vsa napucana, po fini večerji in ob novo napolnjeni Flaški malo brskam po internetu, preden zagrizem še v zadnjo kitico dela, nekaj strani knjige in se potopim v sanje.
Jutri bo menda dež, pa vstajanje sredi noči (jaz sem načeloma ob osmih še v postelji, ne pa že nekje v polni pripravljenosti, celo izven domačega kraja, kar pomeni zjutraj najbrž pravo moro), pa letanje, pa najbrž nekaj musklfibra po masaži, pa z nekaj sreče popoldne dostava pohištva in zvečer še nekaj dela...
Ostal bo pa lep spomin na navihan sončen dan, ki je bil čisto prelep pretopel za januar, dan, ki sem ga v precejšnjem delu lahko oblikovala po svoji meri, ki je dal dovolj časa, da sem naredila vse zastavljeno, da sva se z DH večkrat nasmejala, da sem se pocrkljala in naregljala z mulčki, nekaj časa za meni ljube stvari. Strašno fajn dan. Upam, da bodo taki dnevi velikokrat, spet in spet in spet.


5 komentarjev:

  1. Ja, včeraj je bil en tak fejst dan. Če že jamramo, ko so dnevi kolektivno slabi, je prav, da tudi lepim dnevom namenimo zapis. Čeprav ni časa, ker je tako... lepo. Mislim, da se je včeraj res vse poklopilo...
    Pa še več takih dni, saj si jih (po moje) v večini sami naredimo tako zelo čudovite.

    OdgovoriIzbriši
  2. Meni je fajn že samo ko tole berem. :) Naj bo čimveč takih dni.

    OdgovoriIzbriši
  3. Super, da si fajn ... spet in spet in spet ...
    naj te dolgo drži ta filing.

    OdgovoriIzbriši
  4. Včerajšnji dan je bil res vreden zapisa. Zame, za vas, za poiskat čez čas, ko se bo prikradel kakšen bljak dan.
    JožicaH, lepi dnevi bolj zaslužijo zapis kot slabi. Ravno zaradi tega, ker nam je ob tem tudi čez nekaj časa, ko so že davno za nami, lepo.

    OdgovoriIzbriši