nedelja, 6. junij 2010

Najboljše darilo (prvi del)

Naš najmlajši ima rojstni dan. Devet. Taka imenitna številka.
Pri nas za RD slavljenec izbira, kaj bi počeli, kaj bi jedli... Ker je danes ravno nedelja, on že nekaj časa kuje načrte, kaj bi pa mi danes počeli. Na spisku, ki se spreminja večkrat dnevno je bil že obisk Atlantisa, Koloseja (zdej je nov Shrek, veš, mami), cel spisek družabnih igric, ki jih premoremo, hrana, ki bi napisana na seznam zadovoljila kakšen manjši lokal...
Z DH se ob tem namuzneva, ker darilo čaka doma v skrivališču že kar nekaj tednov. V bistvu skoraj od takrat, ko si je to zaželel, s tako velikimi očmi, da se nama je zdelo prav, da mu željo izpolniva.
Včeraj sem pripravila paketek, ki ga dobi danes po zajtrku. Ko bomo sprejeli tudi odločitev, kaj bomo zares počeli danes (kot sva se zmenila).


Večji del so njegovi najnajnajljubši piškoti. Ki so ravno tako čakali doma v skrivališču, če ne bi jih pojedli že zdavnaj. Ker so "uvoženi" jih res ne dobimo kar vsak dan. Drugi del je pa prav poseben "bonbonček". Trenutno vam povem samo to, da je zavitek samo kamuflaža. V njem se skriva nekaj čisto posebnega.
Vam povem jutri, ko bom zraven lahko pripisala še reakcijo obdarovanca in vse, kar bo še sledilo. Z nekaj sreče bo še upgrade osnovnega darila, ki do včeraj sploh ni bil izvedljiv, danes pa with a little help from my friend morda celo bo...
Zdaj grem pripravit zajtrk. Vaflje, ki jih bomo pomakali v stepeno sladko smetano, zraven pa zobali sveže jagode. Po kapučinu, ki ga midva pijeva zares, mulčki pa iz bele kave pa sledi veliko presenečenje. Če bo reakcija vsaj približno ustrezala želji bo za v predalček neprecenljivo.

Ni komentarjev:

Objavite komentar