sobota, 17. december 2011

Dve leti - in darilce za bralce

Kakšen dan nazaj me je prešinilo, da sem jaz enkrat decembra dvadevet odprla blog. In res, 17.12.2009 je nastala prva objava. Od takrat jih je nastalo vsega skupaj 275.
Če bi mi takrat kdo rekel, da jih bo toliko, bi ga samo dvomeče pogledala in odpravila s kakšnim ja, ja, pa že...
Hvaležna sem M za brco v rit, ona je pred mano vedela, da bo tole zame.
V super svet sem prišla s svojim blogom. Prej sem se bolj po forumih zadrževala, ampak je tole bolj po mojem okusu. Meni ljubo, skrbno izbrano. In z veseljem spremljano in prebrano.
Morda bi si kdo mislil, da je pri Majchinih vse super in fajn, ker so objave pretežno pozitivne, vesele, nasmejane. Saj je, ampak ne ves čas - tudi pri nas so zoprnije, slaba volja, težki trenutki, kot povsod drugje, je pa res, da se sama bistveno rajši posvečam taluštnim stvarem, jamranja in hudega je povsod dovolj. Nenazadnje je to tudi neke vrste dnevnik zame, zapisanih je kup stvari, ki bi najbž utonile v pozabo, če jih ne bi zapisala. Sploh tiste drobcene, a nič manj dragocene.
Za rojstni dan se spodobi, da je torta pa žurka pa darilca... Torte ne bo, žurke tudi ne, sem se pa odločila, da nekomu med bralci namenim - nekaj. Odločitev o točni vsebini darilca bo padla, ko bo znan obdarovanec ali obdarovanka. Kljub temu, da ne veste, kaj vas čaka, vas vabim, da pod tole objavo napišete komentar. Vsebina je poljubna. 26. decembra objavim, kdo dobi in kaj. ☺

16 komentarjev:

  1. Draga moja, vse tanartaboljš za "de šečke" :)

    In, že mal zlajnano, a vseeno - lepo te je brati :)

    Maxi

    OdgovoriIzbriši
  2. Vse najboljše in še na mnoga leta! :-)

    OdgovoriIzbriši
  3. Majcha, čestitke za dve leti, z veseljem prebiram tvoj blog, ki je tako pozitiven, tvoji zapisi so res super. Lepo si napisala, da je že dovolj jamranja in hudega, ljudje potrebujemo sončne objave.
    Lepo, da je pri tebi brca zalegla, pri meni očitno še ni.
    Barbara

    OdgovoriIzbriši
  4. Je že prav, če te kdaj pa kdaj kdo ravno prav brcne, da te v pravo smer spravi. Pa čeprav sploh takrat še ne veš, kaj je prava smer :)))
    Ja, lepo te je brati :)

    OdgovoriIzbriši
  5. majcha, imaš pravo slikico - na tvojem blogu res vedno sije sonce. Zanimivo, kako na tvoji strani vedno veje pozitivna energija, pa tebe osebno niti ne poznam. Vesela sem, da sem te našla in da te lahko spremljam;-) Keep going!

    OdgovoriIzbriši
  6. Ne se hecat, dve leti..jao vse prehitro gre...ampak ja nič za to vse najboljše in na še veliko lepih in fajnih objav!

    OdgovoriIzbriši
  7. Hm, jest pa brca? Čist zares se ne spomnim, ampak, če ti tko praviš, potem bo že držalo. ☺ Sej veš, da veliko govorim, pa potem lahko veliko pozabim :S.
    Včeraj zvečer sem na tisti škatli brala tisto knjigo in naletela na besede, ki so me spomnile prav na te naše bloge - prou res fajn je, da so ☺
    A besede? Evo, že pišem.
    "Silence is not a natural environment for stories. They need words. Without them they grow pale, sicken and die. And then they haunt you."
    Mislim, da ne potrebuje nobenega dodatka več ☺

    OdgovoriIzbriši
  8. Ja čas hitro teče in kot bi mignil se že loviš z novo letnico in ko končno dobro nehaš pisati in se motiti s staro, zopet kmalu nova postane stara in tako potem zopet.. no da se ne bom preveč zapletla. Čestitke za 2. rojstni dan in za toliko objav. Naj bodo v novem letu vsaj podvojene☺

    OdgovoriIzbriši
  9. Čestitke, veliko objav se je že nabrala v tem času, super!!! Si me pa spomnila, da bo pri nas tudi kmalu...hvala:)

    OdgovoriIzbriši
  10. Čestitke za drugo obletnico tebi in tvojemu vedno prijetnemu blogu. Le naprej, le naprej ;)

    OdgovoriIzbriši
  11. Čestitam in se veselim tudi za vnaprej :-)

    OdgovoriIzbriši
  12. Ja, čas beži, zato so ti blogci res koristni, pogledaš malo nazaj, pa se spomniš stvari, ki so že zbežale iz spomina...
    Še veliko lepih zapisov ti želim.

    OdgovoriIzbriši
  13. ...vedno sem se spraševala, kje najdeš čas. Ja, otroci malo zrastejo, pa je lažje ;)
    Večkrat bi kaj komentirala, ampak moram ene trikrat potrdit in iti skozi tri sita, pa se mi zato kar ne da. Preberem pa. VSE NAJBOLJŠE!
    Mars

    OdgovoriIzbriši
  14. Rada te obiščem! Želim ti vse najboljše, veliko ustvarjalnih in iskrivih misli še naprej! Lepo bodi!

    OdgovoriIzbriši
  15. Malček sem pozna, ampak saj veš; super te je brati, super te je bilo spoznati. In tvoj blog me večkrat spravi v dobro voljo! Vse najboljše Majcha in piši, še in še!

    OdgovoriIzbriši
  16. Čestitke za rojstni dan.
    Še veliko objav in lepih misli.


    lp

    OdgovoriIzbriši