četrtek, 29. april 2010

Izziv - prva mapa, deseta fotka

Tale izziv je - izzivizziv. Dvakrat izziv torej. Začela je Maja. Draga moja, a ti sploh veš, da imam nov računalnik? Ne veš, ne, ker se nisem še nič pohvalila... Ena pomembnejših lastnosti novih računalnikov je, da imajo veliiiiiiiiiiiiko prostora. Ker običajno ni še nič gor. Premorem natanko dve mapi s slikami. Ena je Fimo, druga je Rože. Ostale slike še domujejo na starem računalniku in čakajo kakšno deževno popoldne ali prost večer, da se bom ukvarjala s pretakanjem gigabajtov sem ter tja.
M je pa nadaljevala. M me je za dlako prehitela, saj sem tisti dan, ko sem tole njeno pisarijo našla na njenem blogu nameravala spisati post na temo tega izziva. M je kriva, da je zdaj zamuda še večja. Kot sem se že njej potožila - sunla mi je Siničico. Njo mi je tehnično sunil nekdo drug. Koga potem izzvati?
Dovolj pritoževanja - gremo k zgodbi. Nenazadnje je še zanimivo vse skupaj...
Prva mapa je, logično, fimo mapa. Deseta fotka v njej pa tale:


Fotka je slaba, pa je vseeno nekako obtičala v mapi. Na njej sta moj drugi in tretji izdelek iz fimo mase. Prvega je dobil DH, pa ga še nisem uspela slikat, saj ga je vzel praktično iz pečice in ga ima v knjigi, ki jo trenutno gloda. Na tej sliki sta drugi in tretji. Drugi je nastal iz firbca, kako se obnese kombinacija fimo mase, žice in perlic. Dobro, če koga zanima. Tretji je nastal po navdihu Majinega predpasnika. Pomladno zelena, kombinirana s sončno rumenim srčkom. Belemu robu sem se zaradi pomanjkanja izkušenj in po enem ponesrečenem poskusu izognila. Sprva sem sklenila, da ga bo dobila Maja, ker je bila ona oziroma njen izdelek navdih zanj. Potem sem sklenila, da je predpasnik čisto preveč lep in natančen, da bi Maja dobila takle malo pošvedran bookmark. Zdaj, ko me je skibicala, ga pa pač dobi. Tko. ;)
Koga bom jaz pobezala? Tukaj me je malo zeznila M. Hotela sem namreč njo, pa je zdaj brezveze. Ona mi je sicer sunla Siničico, pa ker se ni odzvala, si jo bom drznila še jaz. One down. Koga še? Imam nekaj zvestih spremljevalcev, vendar niso uradni, kolikor vem, nimajo blogov, tako da odpade. Čisto potihem sem računala na Daisy (ona bo že vedla), ki kljub svojemu ustvarjanju, zalogi slik in zgodb ne zbere poguma za blog. Ima pa, naključje vseh naključij, drugi bookmark s slike. Morda jo bo pa to vzpodbudilo? Daisy, tole je izziv na zalogo. Ko boš imela blog, je tole tvoja naloga. :) Pa v zadnjem času so se na mojem blogu ustavile tudi Tashky, Vladuška in BojaMoja. Če še kdaj zaidete sem, pa napišite še ve.

3 komentarji:

  1. Majcha - hvala za izziv, me je presenetilo, da si me našla - a te ne spremljam anonimno? No, ampak si tako pozitivna, ti in tvoji posti, da bomo nekaj scoprali in te še naprej brali....:D

    Ker pa pišeš o fimo masi...jaz nimam pojma kaj je to? A to se kupi, zgnete, speče???? Nekatere delajo krasne stvari..., tudi tvoja dva bookmarka sta lepa, taka pomladna....

    Malo časa si bom vzela, se glih grem postavljanje diagnoze, ali imamo 6.bolezen ali ne...in čakamo izpuščaje....:DDD

    te lepo pozdravljam,

    tashky

    OdgovoriIzbriši
  2. Tashky, našla sem te v komentarju na izziv za Craft-alnico. Kako me spremljaš, ne vem, mi je pa všeč, da me. :)
    Ja, fimo maso se pa kupi, zgnete in speče. V tem vrstnem redu. ;) Luštna reč, edino časa mi manjka... Bom še objavljala zdaj še ne smem čisto vsega.
    Uf, bolezni... Nič nisem fouš.
    Pozdravček tudi tebi.

    OdgovoriIzbriši
  3. Se odzivam :) končno, a ne? Pa kako si vedela, da sem lihkar po datumih sestavila fotkarske mape.

    OdgovoriIzbriši