sreda, 1. februar 2012

Brezveze

Od strašno nasmejano sončno prijazne sem samo še strašno. Če se že slučajno pokaže kaj sončka ali kaj za nasmejat, se že nekje priplazi nekaj, kar uniči tisto, kar sem počasi poskušala postavit nazaj.
Iz dneva v dan, iz tedna v teden. Ravno se mi zdi, da se bom počasi lahko malo oddahnila, uredila kaj od vedno daljšega "to-do spiska", pa sem spet na začetku. Brez volje, sitna, utrujena, neprespana, naveličana. In spet bom rabila nekaj dni, da se sestavim. In potem kaj? Naj samo čakam, kdaj in od kod bo udarilo naslednjič?
Ni mi všeč. Niti malo. Brezveze.

9 komentarjev:

 1. Ko možu pojamram nekako v tej smeri, mi vedno pravi: pozabi na to-do spiske, pozabi na vse, kar moraš, očitno danes ni dan za to, ker si sitna, tečna, utrujena, naveličana. Delaj kaj lepega, da se nafilaš.
  Pa srečno, Ana

  OdgovoriIzbriši
 2. Zgleda, da je to virus leta 2012:(

  OdgovoriIzbriši
 3. Hmm.. nalezljivo po netu? Ker tole je čisto moj opis. Zato tudi nisem mogla pisat pozitivnih lastnosti na zadnjo sliko, ko pa nisem pozitivna.. zadnjih nekaj dni. Držim pesti, da čimprej mine. pri vseh nas, ki se tako počutimo.

  OdgovoriIzbriši
 4. Odkrit pogovor z bližnjimi bo zagotovo pomagal!

  OdgovoriIzbriši
 5. http://www.youtube.com/watch?v=HFS8IKoIVoY&feature=related

  OdgovoriIzbriši
 6. Naredi eno stvar s to-do liste in bodi ponosna nase. (Ja, ok, meni se je seznam daljšal do včeraj in sem cel dan zagonila za to, da sem ga počistila, prevedla nisem pa niti besede, zato mi je zdej lahko govorit ...)

  OdgovoriIzbriši
  Odgovori
  1. Majcha, pojeje en kos strašno čokoladne torte in se pokri s kovtrom čez glavo. Pomaga, preverjeno!

   Drugače pa si privošči en čvek s kolegicami, da te nasmejijo...tudi pomaga preverjeno.

   Izbriši
 7. Život je čupav i dlakav. In nič boljše ne bo. Upam da sem te potolažil.

  OdgovoriIzbriši
 8. Majcha, greva skupaj skandirat?

  (j*b*no leto, j*b*no leto ... spokaj!)

  OdgovoriIzbriši