petek, 8. oktober 2010

Hvala za lepši dan, sine :)

Moj starejši sin me spravlja v smeh as I write.
Od začetka. Doma imamo en CD od Slon in sadež. Ker je bil nekaj časa strahotno zanimiv in se je vrtel kar naprej, besedila pa niso ravno najbolj primerna (ne vem, no, težko si privoščim, da otroci popevajo kako so medvedi pref... lovca) smo ga do nadaljnjega pospravili.
Poleti smo kot korak k samostojnosti fanta vpisali v knjižnico. Zdaj jo obiskujeta sama, si izposojata knjige, DVDje, Blu-raye po lastni volji, skrbita za vračanje in plačujeta zamudnino, no, bi jo, če bi zafrknila. V knjižnici imajo seveda tudi CDje. Tudi od Slon in sadež.
Poletni korak k samostojnosti je tudi skupni otroški mobitel (mulčkom prodan kot družinski, predan njima v hrambo in uporabo). Mobitel ima snemalnik zvoka. Če CD zaigraš lahko predvajano posnameš na mobitel.
Starejši sine ne obiskuje več OPB, zato hodi domov bolj zgodaj. Preden sem dovolila TV je dobil še eno zadolžitev. Izbral je pometanje in pomivanje stopnišča. Tako da me med pisanjem te objave spremlja zvok metle po stopnicah. In tale od Slon in sadež, ki se sliši po stopnišču z mobitela, zataknjenega za pas:



Hvala za lepši dan, sine. Faca mala :)

4 komentarji:

  1. Joj majcha, sem se nasmejala zdaj.....
    Hvala za lepši dan, majchin sine :)!

    "potok"

    OdgovoriIzbriši
  2. Heh, hvala tudi iz moje strani. :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Važno,, da ma mulc smisel za humor. In to ne tist ta pocen humor!!! D best

    OdgovoriIzbriši