sreda, 16. maj 2012

Maratonska objava

Zdaj, ko je pošiljka prispela v Anglijo, lahko spišem tole objavo. Prav neučakana sem bila od dne, ko sem oddala paketek na pošto.
Sašo poznam "službeno", še iz časov, ko je živela v Sloveniji. Fenomenalna punca je. Zdaj živi v Angliji, ima družino in dela - hulahup. Pa najbrž še tisoč drugih reči, kolikor jo poznam. Hulahup je strašno zanimiva zadeva, zabavna in primerna za vse generacije. Saša je šla malo dlje. Tko, dobrih 42 kilometrov. S hulahupom je pretekla maraton. Letos že drugič. Pet ur, pet minut in drobiž. Bilo je za Guinnessovo knjigo rekordov. Zakaj? Sama je povedala takole.
Uspelo ji je in vem, da ji bo še kdaj. Če ne maraton pa tisto, česar se bo lotila. Ker ima tisti pravi pozitiven pristop. Navdih mnogim. Tudi meni, da sem ji poslala eno fino fimo hulahup reč. In uhančke za zraven. :)


4 komentarji:

 1. VAUUUUUU; osebno mi zadeva sicer ni blizu; mi je pa blizu njena ideja; da je treba se energetsko odpirat, kar lahko pomeni tudi delati nemogoče stvari. Z drugimi besedami ŽIVETI. Barvo Saša!
  MAjchi, saj lahko link prilepim tudi na svoj blog, neda?

  OdgovoriIzbriši
 2. Tashky, ti kar. Tudi Saša najbrž ne bo imela nič proti. Sicer se pa najde o njej še kaj, če te zanima. Poišči Sasha Kenney. Je bilo kar precej člankov in objav o njej.

  OdgovoriIzbriši
 3. Carica je :) Komplimenti.

  Maxi

  OdgovoriIzbriši