sobota, 8. januar 2011

Flaška

Jaz ji rečem Flaška. Čeprav v bistvu ni iz stekla. Ampak iz spešl BPA free plastike (al neki pač). Mami je prijazno poskrbela za to darilce za v pisarno. Itak sva se včeraj srečali v trgovini, pokofetkali pa še tole sem si izbrala v 1001 dar (tudi fotka je z njihove spletne strani). Škoda edino, ker nimajo kakšne izbire v "mojih" barvah. Res sem želela nekaj bolj sončnega, pa - nimajo. Sem pač izbrala rožice, tiste temno sive.
V glavnem - predstavljam moj poskus urejanja vnosa tekočine. Če imam na mizi, pijem. Sicer pozabim. In deluje. Spila sem že nižje od zgornjega robu rožic - kar mi ni ravno podobno za tako zgodnjo uro.

Hvala, mami!

7 komentarjev:

  1. Tista o pitju, le če imam vodo pred sabo, še kako zelo drži tudi zame. Tako sem si aladdina (s temno sivimi rožicami :) ) že pred časom kupila tudi sama. Na tak način v službi res dovolj pijem.
    Vsake toliko pa ga domov nesem v pomivalca pomit, da vem, da je res čist :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Tole je pa nov svet zame. A ziher deluje? Jo ne pozabiš kje? Je notri voda ali kava? Zgleda nadkul...

    OdgovoriIzbriši
  3. @Tashky: jaz imam not vodo (iz pipe). Izgubim ali pozabim je ne, ker je parkirana na moji pisalni mizi. Je tudi "idiot proof", saj se ti nič ne polije, tudi če jo prekucneš (če jo seveda sproti zapiraš). Za kavo sem pa videla, da majo take izolirane "lončke". Čeprav tisto meni ne potegne. Kofe mora bit v šalci pa pika - čeprav zna bit tisto praktično za na pot ali kaj takega.
    Da se še malo považim: drži 6dl in je že skoraj prazna :)

    OdgovoriIzbriši
  4. ☺ meni so tud fejst cute ... jp, sem se nalepila nanje v 1001 dar ... pa mam že tisto izolirno - sam mam čaj noter.

    Je pa hudičevo res tud pri meni - če imam podstavljeno pod roke oziroma v doseg oči, potem pijem, če nimam, pozabim ☻ in tko si pomagam na isti način kot ti - vedno je nekje blizu - v pisarni na mizi, ena flaška ob robu službenega ruzaka ... mnja, za vikende pa občutno manj, razen če grem kam švicat ☺

    OdgovoriIzbriši
  5. Slučajno imam točno tako kot ti, le da ji jaz ljubkovalno rečem kar Aladinka. :) In ja, je super zadeva. Tudi ta najmlajša banditka raje pije vodo, odkar ima njihovo roziko. ;-)

    OdgovoriIzbriši
  6. Tele flaške so res zakon. Smo jih nabavili za tamale, sedaj imava pa še midva svoje :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Ta flaška je zakon! Js mam pa uno roza z rožicami, za male punčke :) Me vedno v dobro voljo spravi. Jo imam pa kr vedno v torbici, tako da gre vedno in povsod z mano!

    OdgovoriIzbriši