sreda, 3. november 2010

Štiri nula za DH

V zadnjih dneh se je, poleg vsega ostalega, kar se nam je dogajalo, postaral tudi DH. Zdaj ni več dobrih trideset ampak slabih petdeset. Mal ga moramo zezat, starinco našo, ne?
Pocrkljali smo ga pa tudi. Najprej z zajtrkom. Dete je vstalo malo prej, da je letelo v bližnjo pekarno po svež rogljiček, ki smo mu ga s kozarcem juica, kapučinom in časopisom ob prepevanju vse najboljše, dragi ati, odnesli v posteljo. DH bi to vsak dan. E, ne može. ;)
Ko smo se popoldne zbrali po običajnih obveznostih v šoli, vrtcu in službi, smo imeli še "lov za zakladom". Na različne konce Hiške Šiške smo mu skrili darilca, vsako je imelo za trakom listek z namigom, kje ga čaka naslednje.
Mimogrede: Kuhinja za prave moške je krasna. Če jo namesto v darilni papir zaviješ v home made predpasnik pa še toliko bolj. In v Čokoladnem ateljeju Dobnik naredijo tudi velike torte, če želiš, pa ravno tako so okusne kot tiste majhne.
Pozno popoldne so se nam pridružili še moji starši ter brat z družino in skupaj smo malo popraznovali. Zvečer so prišli še prijatelji in dan je bil res fin.
Še en mimogrede: tudi za moške lahko naredijo čudovit šopek. Iz zelja, bodeče neže in še nekih drugih zeleno modro vijoličnih rastlinic. Krasen šopek, pa zelo moški. Domiselno do konca.

(tule bi morala bit fotka pa mi javlja neko napako)

Na preostanek darila od tašče je najbrž v vsem dogajanju zadnjih dni kar malo pozabil. Ga bo že spomnila, ko bo čas.
Morda mu tudi mi še kaj ušpičimo, kdo ve. Človeka pri njegovih letih je treba mal šparat in stvari dozirat bolj počasi.
DH, še enkrat vse najboljše! ♥

1 komentar: