nedelja, 26. september 2010

Ustvarjalno praznovanje

Prijateljica si je letošnje praznovanje rojstnega dne zamislila malo drugače. Povabila je nekaj punc na ustvarjalno praznovanje. Otroci in možje so ostali doma. Tisto, ki ima največ izkušenj je poprosila, da nas nekaj nauči, priskrbeli sta tudi material, povabljene pa smo dobile nalogo, da prinesemo s sabo dobro voljo, za darilo pa nekaj, kar smo ustvarile same. Zanimivo je bilo opazovati kupček umetnij, ki so nastale, pa naj bo nakit iz fimo mase, slika njej ljubih cvetov ali domače dobrotice. Sama sem ji pripravila s fimo maso okrašen lonček in dozirnik za tekoče milo pa še neke malenkosti.


Večer je minil kar prehitro, najprej ob šampanjcu in narezku, potem ob ustvarjanju ogrlic, nazadnje ob sočni sacher torti. In seveda regljanju za nazaj in naprej. V tej zasedbi se srečujemo redkokdaj. Poslovile smo se v upanju, da bo naslednje srečanje kmalu.
Ogrlice, ki smo jih izdelovale so v bistvu preproste, efekt, ko so izdelane, je pa krasen. Polovica nas je izdelovala ogrlice v bolj zemeljskih tonih, druga polovica se je lotila takih v modro beli kombinaciji. Tole je moj izdelek:


Draga slavljenka, še enkrat - vse najboljše! In še enkrat hvala, da si nam pripravila tako lušten večer. Natančnejše poročilo pa pričakujem na tvojem blogu. Zdaj so pa tudi poplave že mimo. ;)

7 komentarjev:

  1. Sliši se kot krasna zabava. Bravo za idejo in izvedbo. Tvoj končni izdelek mi je zelooo povšeči.

    OdgovoriIzbriši
  2. Full lepa ogrlica in super ideja za rd!

    OdgovoriIzbriši
  3. Moja zamisel o letošnjem praznovanju je zelo lepo izpadla. Prijateljice so me res presenetile z domačimi darili.V vseh se skriva neverjeten umetniški talent.
    Prav luštno mi je bilo, da nismo samo sedele jedle, pile, ampak je tudi vsaka izdelala en izdelek, ki ga je potem odnesla s seboj.
    Majcha hvala za čestitke, še nekaj ur in številka se bo že povečala za eno.

    P.S: Dragi komentatorki Sandra in Tashky. Prav zanimivo se mi zdi, ko vaju obe poznam v živo.
    Sandro sem neko soboto ogovorila v Tivoliju na taborniškem festivalu in sva prav prijetno pokremljali (o potovanjih, predvsem o Skandinaviji),pa tudi malo sva se mailali, s Tashky pa imava tudi nekaj skupnega, saj sem v sorodu z njeno priženjeno družino (torej imava skupni moj prvi priimek).Lep pozdrav tudi vama.
    Daisy

    OdgovoriIzbriši
  4. U madona....tole pa je komentar...
    a mi poveš ta ktera si? pa da me ubiješ ne vem...mama.polona@gmail.si

    OdgovoriIzbriši
  5. Tashky,
    sem ti ravnokar pisala na zgornji mail, pa mi je javljalo napako.Ali je to pravi naslov?
    Daisy

    OdgovoriIzbriši
  6. Prav zanimiva debata je ratala iz tega posta. Že ko sem videla prva dva komentarja sem se spomnila, da mi je slavljenka za obe razlagala, da ju "pozna". Kako je svet majhen!

    OdgovoriIzbriši