četrtek, 19. avgust 2010

Ko nas ni bilo

Med našo ne tako kratko odsotnostjo si je Zajc naredil vse skupaj malo po svoje. Namesto da bi se zadrževal v običajnem kotu za sedežno, kjer ni ničesar, edino prostor za Zajca, si je domovanje ustvaril na drugi strani. Tam, kjer imamo lučko, katere kabel je bil iz preventive sicer skrit v deki, stojalo za časopise, zaboj s stvarmi za Zajca (ja, no, nismo še uredili pravega mesta zanj) in pručka, ki trenutno sicer služi za klubsko mizico. V glavnem kotiček, kamor Zajc nikdar ni zahajal. Razen zdaj, ko smo bili na dopustu. Posledica? Na pol pojedena orhideja, "čipkasta" deka iz flisa in obgrizen kabel od luči. Po kakšnem čudežu še zdaj funkcionirata tako Zajc kot luč ne vem, ampak funkcionirata. Mislim, svašta. :S


Malo po svoje so rasle tudi bučke. Ker je tukaj precej deževalo nekako ni bilo potrebe po zalivanju vrta, torej tudi hodili niso kaj dosti okrog. In bučke, ki so bile ob prvi beri fotografirane so na normalnem krožniku, smo morali ob vrnitvi slikati ob drugačnem "merilu" (cokla za vrt št. 37).


Okrogle smo delno podarili, delno zmazali, tisto dolgo pa še kar jemo. K sreči sem dobila od sosede recept za bučni pečenjak, ki gre vsem zelo v slast, tako da bomo taveliko tudi pomlatili še preden se pokvari. Recept še objavim.

3 komentarji:

  1. Tale Zajc si je pa privoščil žur,ko vas ni bilo :)))) Bučke oz. buče pa so vam sigurno vesoljci napadli, da so take :))))

    OdgovoriIzbriši
  2. Ja, res je mel žur. Po mojem je hotel lajtšou, glede na to, s kakšno zavzetostjo se je lotil kabla... :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Če te kaj potolaži, tudi naša morska pujsa najraje zamašira proti kablom mojih šivalnih strojev. Še vedno pa mi ni jasno, kter hudič jo je pičil, da je šla glodat luknje v svoje toplo gnezdece iz blaga :( Jah, ni nam dolgčas :)

    OdgovoriIzbriši