sobota, 6. april 2013

Oriental party

Odzvala sem se na vabilo prijateljice in šla na orientalsko zabavo. Ki je izpolnila točno tisto, kar je obljubila : bogato večerno/nočno izkušnjo, ki poleg druženja ponuja še več:
tabla/darabuka v živo, vodne pipe - šiše, arabski finger food, trebušne plesalke, dabke, bazar, poslikava s kano, dj Mahmud...
Vzdušje krasno, plesalke čudovite (priznam, da sploh nisem vedela, da obstaja toliko različnih vrst plesa). Fingerfood res okusen, ritmi taki, da boki kar sami migajo, šiša okusna, čvek prijeten.
Kdaj je minilo pet ur sploh ne vem. Večer ima svojo "piko na i" v poslikavi s kano. No, ni samo pika, je cel okras, ki bo krasil mojo roko nekaj časa.Vtis večera bo ostal dolgo. Res je bilo nekaj posebnega, pa toliko novega in zanimivega.
Spremljala me bo tudi prava rutka s cekinčki, ki mi jo je podarila prijateljica, ki me je povabila. Hvala! :)
Še dlje pa me bo spremljala izjava otrokinje, ki me je pozorno opazovala, ko sem se pripravljala za ven.
- Kam pa greš, mami?
- Na orientalsko zabavo.
- Kaj pa je to?
- To je posebna zabava, kjer vrtijo arabsko glasbo, pa tiste plesalke bodo, ki imajo cekinčke okoli bokov (to ni bilo čisto tako ampak takrat tega še nisem vedela). Saj vidiš, da sem oblekla podobne hlače kot jih ima Jasmina od Aladina.
- Ja, samo ona je imela modre hlače. Pa ti si lepša. Ti si najlepša.

Ahhhh, katera mama se ne bi stajala, če ji otrok reče, da je lepša kot katerakoli Disneyeva princeska? ;)


2 komentarja:

  1. Ampak tole je res iz kategorije neprecenljivo - Otrokinjina izjava definitivno sodi v kategorijo neprecenljivo. Izkušnja prav tako. Že bere se nebeško :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Počaščena sem, da je bila tista "pika na i" prav poslikava s kano...pa še kdaj :) Vsekakor pa je prav prijetno prebirati tako krasne vtise, saj prav to potrjuje, da smo dosegli svoj namen...prijetno počutje, lepe spomine....hvala za vse to in dobrodošla še kdaj....Klavdija

    OdgovoriIzbriši