sreda, 13. marec 2013

Ustvarjanje tako in drugače

Zadnje čase po službi ne počnem dosti drugega kot ustvarjam. Nastajajo fini Fimo izdelki, sestavljam knjižna kazala, okraske za kozarce s pecljem, obeske za mobi, trakove za službene kartice... Seveda pripravljam tudi napise, cene, razmišljam o postavitvi izdelkov... Pripravljam namreč material za svojo prvo stojnico!
Tadaaam - najdete me tukaj, to nedeljo! Made by Majcha poiščite. Vesela bom vsakega obiska!Sicer sem pa sodelovala tudi v swapu Izdelovalnice malih umetnin.
Renati sem poslala tole:


Slika je iz moje ljube "In the pink" knjigice. Misel, ki je na tej strani sem ji sicer zapisala v čestitko, ki sem jo priložila izdelku. Pujsek je pač zraven na strani in nima nobene posebne povezave ali skritega pomena :)
Za Renato izdelati izdelek iz Fimo je kot bi vozil pesek v Saharo... Nekaj tehnik sem se osebno od nje naučila, vsakič čeljust brcam s koleni, ko gledam njene brezhibne umetnine - kaj potem pošlješ taki punci? Edino stvar, ki sem jo imela doma in je ona, vsaj kolikor vem, ne uporablja. Drobcene steklene perlice sem vključila v medaljončke, vse skupaj povezala s pisanimi perlami in obesila na kitko iz žičk ustrezne barve. Za drugič: ne loti se zadnji trenutek (kdo bi si mislil, da je deadline za osmomarčevski swap 6.3. in ne 10.3., kot sem imela jaz "zacahnano"?). Tepka, ni kaj :)

Sama sem dobila izdelek od Kate. Fuuuul mi je všeč!
10 komentarjev:

 1. Želim ti veliko uspeha na prvi stojnici in da bo vse točno tako kot imaš zamišljeno v glavi.

  Ja, verjamem, da je bilo za Renato težko delati, ampak mislim, da ti je kar uspelo. :) Ogrlica je zanimiva in lepa.

  OdgovoriIzbriši
 2. Hura! Sem torej ena od bolj ta prvih srečnih lastnic kazala s sovico Made by Majcha!??! :-)

  OdgovoriIzbriši
 3. Jana, hvala za lepe želje!

  Alcessa, žal ne. No, na srečo ne ;)
  Tam pred novim letom jih je precej dobilo nove lastnike!

  OdgovoriIzbriši
 4. Še bolje :-) Ampak v mojem kraju pa sem zagotovo edina! (btw, tvoja sovica že zdaj visi na oglasni deski pred računalnikom, da jo imam na oku in je ne skrivam v predalu. Pritrdila sem jo na božično jelko, ki sem jo dobila od PF, poleg nje pa je kartica s finskimi jelenčki, ki sem jo dobila od Kaneli. Lepo zgleda, obljubim)

  OdgovoriIzbriši
 5. Ja čist hudo :)
  Saj če bi še kdo iz tvojega kraja potreboval kaj takega, samo javi!

  OdgovoriIzbriši
 6. Se mi zdi, da v mojem kraju bolj rabijo ovitke za Kindle :-) ... knjigarne namreč langsam und sicher propadajo in tudi tiskovinam se ne piše najbolje :-( (kriva sem tudi jaz, seveda, življenja brez Kindla si na znam predstavljati)

  OdgovoriIzbriši
 7. Hihi, za to se pa z M zmeni, ona obvlada ;)

  OdgovoriIzbriši
 8. Super, se bova lahko spoznali še v živo. Se že veselim nedelje.

  OdgovoriIzbriši
 9. Simona, tudi jaz se veselim!

  OdgovoriIzbriši
 10. Zelo lepo! Krasno, da si tako ustvarjalna - balzam za dušo, kaj?

  OdgovoriIzbriši