torek, 5. februar 2013

Za v službo

Trije delovni dnevi so za mano. Seveda sem prve dni pridno nosila "bare necessities" v službo. Saj veste, kremo za roke, škatlo papirnatih robčkov, kavo, mleko, sladkor, napolitanke, čevlje in krilo, da se preoblečem iz kolesarske oprave...
Moje delovno mesto je v eni hecni stavbi, kjer za vse prehode med hodniki potrebujemo kartice. Ja, tud za lulat. Seveda je najbolj praktično nositi kartico, ki vsa ta vrata odpira, kar s sabo, še najbolj fajn je okoli vratu. Senzor jo itak zazna, roke pa so nemalokrat polne. Moja je dobila nek trakec s karabinčkom že zraven. Trak sicer odlično služi svojemu namenu, ampak zadeva, ki je okoli vratu osem ur plus je že fajn, če je še "za pod oči". Jutri grem poskusno z novim trakcem. Že zato, da naredim mali "stress test" glede določenih tipov spojev. Vse za znanost torej :) Tadaaa, predstavljam novi trakec za kartico. Sestavljen izključno iz akrilnih perl, minimiziranje teže in to. Na sliki je samo "bistveni sestavni del". Tistega črnega traku je potem še dobrih 30 cm.


4 komentarji:

  1. Tole je pa zelo zelo shic. a se boš kaj javila?

    OdgovoriIzbriši
  2. Ful lepo si si tole umislila!

    OdgovoriIzbriši
  3. Lepo si tole izpeljala.. jaz se borim z raznoraznimi trakovi že dobrih 8 let od kar so plastične kartice gospodar naših vrat v firmi in že ničkolikokrat sem rekla, da bom naredila nekaj očem in nošnji prijaznega.. Bravo - tebi je uspelo v treh dneh☺ In dobro izgleda.

    OdgovoriIzbriši