nedelja, 16. december 2012

Danes in nikoli več

Pospravila sem ustvarjalni kotiček. Usposobljen je do te mere, da imam pri roki ali vsaj v spodobnem dosegu najnujnejše za fimo in vse potrebno za kazala in obeske za mobitel.
Tadaaam :) Zgodovinski dogodek. Kdo ve če bo sploh še kdaj takole lepo pospravljeno :)Ustvarjanje zadnjih mesecev je bilo fokusirano bolj na knjižna kazala in obeske za mobitel, fimo je iz več razlogov počival kar (pre)dolgo. V vmesnem času je začela nastajati tudi Facebook stran Made by Majcha, kjer se bo kazalom in obeskom priključil še kakšen čisto svež izdelek iz polimerne gline. Moje izdelke tako najdete na FB, nekaj se jih "vrti" v filmčku na desni strani bloga, tako da me poiščite na kateremkoli kontaktu, če vas kakšen izdelek zanima.

Vsekakor pa dolgujem še nadaljevanje Craft it forward igrice. Žal imam samo tri prijave, pa bo šla naprej pač v nekaj manjšem obsegu, bi bila škoda, da se ustavi. Tako da Roberta, Sabina in K, prosim, če mi posredujete naslove, da vam pošljem svoje izdelke, ve pa potem objavite nadaljevanje na svojih blogih.

2 komentarja:

  1. Pomoje manjka še before fotka!
    K jaz mislim, da maš ti skos tko. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Japajade :D Se vidi, da sem te samo do terase upala peljat, ko si bila pri nas...
    Bi bla after fotka tud čist OK, sem danes že pridno nekaj delala :)

    OdgovoriIzbriši