sobota, 3. april 2010

Dedi gre v penzijo - izziv za vse :)

Naš dedi, torej - moj oče (zakaj dedi glej pri darilu za babi) gre v penzijo. Danes me je pot zanesla v nekaj trgovin, bolj z namenom brkljanja kot da bi res kaj rabila. Tisti hip, ko sem zagledala Dobrega škrata lepih in veselih dni je v glavi naredilo klik-klik.
Prvi klik je bil zaradi popolne primernosti tega darilca zanj. Ker mu točno to želim - lepe in vsele dni, naj se ima čimbolj lepo z babi in vsemi nami, naj tisti tipični penzjonerski "nimam časa" obrne sebi v prid in naj ga namenja za tisto, kar ga res veseli in navdihuje. In naj se končno spopade z internetom, česar se takooooo otepa, da bo vsaj tole lahko enkrat prebral. Izziv za dedija. ;)
Drugi klik je bil pa takoj za prvim. Takoj, ko sem zagledala škratka in vrečke sem videla postavitev vsega skupaj na čestitki, točno v postavitvi za izziv #1 na Craft-alnici. Čeprav se sprva nisem imela namena prijaviti, saj čestitke niso moja "jača strana", me je tale klik, ki se mi je zgodil danes v trgovini, prepričal. Izziv zame. ;)
Nastala je taka pomladna, sveža, sončna voščilnica z darilcem. Ki se ga brez škode (le z nekaj truda pri vozlih, ampak kaj je to za izkušenega morskega volka ;)) odstrani in postavi drugam, ali pa, po želji, pusti kar tako. Sonček mora biti - paše k pomladi, paše k veselju, paše v lepe dni. Deteljica je za srečo. Iz žice. Tiste klasične štromarske žice. Je dedi le od foha. ;) Mislim, da mu bo všeč.
Tadaaaaam:

4 komentarji:

  1. Tudi meni je všeč, prav super!

    OdgovoriIzbriši
  2. Odlična ideja, da si za osrednji motiv uporabila darilce samo. Mi je všeč kako si ga 'oblekla'. Nastala je res prava lušna čestitka. In prav fajn si se spomnila še to z deteljico in žico. In pa seveda super, da si se vseeno odločila sodelovati, čeprav čestitke niso tvoja jača strana :-)

    OdgovoriIzbriši
  3. :) lepo zavito darilce in še čestitka za zraven :) super!

    OdgovoriIzbriši