sreda, 17. marec 2010

Darilo za babi

No, za mojo mami. Ampak ko si enkrat babi, si babi. Tudi za hči. Če si petkrat babi in samo dvakrat mami pa sploh.
Moja mami je zdaj malo bolj "okrogla". Se zgodi tudi v boljših družinah. Bo že drugo leto spet malo bolj špičasta, letos je pa pač tko.
Pred kratkim sta se selila in še vedno počasi spravljata skupaj nekatere kose pohištva. Ravno v teh dneh sta nekaj kosov naročila "družinskemu mizarju". Ker ga poznava tudi midva z bratom smo ga poklicali, se pomenili in sklenili, da omaro za kopalnico dobi mami od naju. Ker ima mizar deadline šele čez nekaj časa si je bilo treba izmisliti nekaj drugega.
In bo dobila - omaro za v kopalnico. Glede na to, da ključne ustvarjalne škatle ne najdem, da sem se naletala gor in dol po stopnicah, da sem zbrala skupaj vsaj najosnovnejše, je rezultat kar soliden. Iz stare škatle, nekaj valovitega kartona, traku, steklenih okrasnih kamenčkov in bleščic je nastala - omara.



Dekorirana malo po svoje, ker je bilo potrebno prikriti reklamne napise, tako da morda ni ravno najbolj omarasta, je pa zato notranjost toliko bolj zgovorna. Še dobro, da občasno kupimo kakšen izdelek v potovalnem pakiranju ;)).



Še enkrat - vse najboljše, mami!

1 komentar: